دلایل نمایش صفحه سفید در وردپرس پرینت

  • 7

 دلایل نمایش صفحه سفید در وردپرس

خطاهای وردپرس در صورتی که بدون هیچ دانشی اقدام به تغییر چیزی کنیم به فرض نصب افزونه یا تغییر کد و حتی افزودن یک کد جدید خیلی زیاد رخ می دهد انواع خطاها که هر کدام به روش خاص خود برطرف میشوند.
این مشکلات معمولا به چند دلیل ایجاد می شود:
- مشکل در افزونه های وردپرس
- مشکل در قالب سایت
- استفاده بیش از حد از حافظه و ...

هنگام نصب قالب وردپرس جدید
یکی از دلایلی که خیلی بیشتر از بقیه دلایل باعث سفید شدن صفحه در وردپرس میشه نصب قالب هست توجه داشته باشید گاهی برخی کدها به صورت خودکار به بعضی فایل ها اضافه میشه به فرض فایل functions.php کدهایی مربوط به ابزارکها به این فایل به صورت خودکار اضافه میشه و در زمانی که قالب رو تغییر میدیم خطایی مثل Cannot modify header information پیش میاد که قبلا نحوه رفع خطای Cannot modify header information رو در بخش خطاهای وردپرس گفتیم.
به همین دلیل زمانی که یک قالب رو تغییر میدیم ممکنه دلیل سفید شدن وردپرس باشه برای رفع سفید شدن صفحه وردپرس که با تغییر قالب اتفاق افتاده کافیه به داخل هاست مراجعه کنید و نام قالب جدیدی که فعال کردید رو تغییر بدید یا کلا حذف کنید.
برای جلوگیری از این اتفاق می تونید بعد از آپلود کردن قالب روی گزینه پیش نمایش قالب کلیک کنید و پیشنمایش رو ببینید در صورتی که مشکل وجود نداشت قالب رو فعال کنید در صورت سفید شدن فعالش نکنید.

نصب افزونه وردپرس جدید
یکی دیگه از دلایل می تونه نصب افزونه جدید باشه حالا به هر دلیلی شاید ناسازگاری با نسخه وردپرس , ناسازگاری با قالب , ناسازگاری با یکی از افزونه های قبلی و … در صورت به وجود امدن مشکل سفید شدن صفحه وردپرس می تونید از طریق هاست افزونه مورد نظر را حذف کنید.
اگر با غیرفعال سازی پلاگین ها همچنان صفحه سفید را مشاهده میکنید امکان دارد مشکل مربوط به قالب یا همان پوسته وردپرس باشد، در پنل هاستینگ خود به پوشه مربوط به قالب ها رفته و قالب فعلی را تغییر نام دهید با این کار وردپرس به صورت خودکار قالب پیشفرض خودش را فعال خواهد کرد. پس از آن میتوانید قالب خود را ویرایش کنید و مشکل آنرا برطرف نمایید و یا از قالب دیگری برای سایت خود استفاده نمایید.

پوسته‌ی پیش‌فرض وردپرس را به عنوان پوسته سایت‌تان قرار دهید !
.اگر غیرفعال‌سازی افزونه مشکلتان را برطرف نکرد ٬ باید پوسته‌ی پیش‌فرض وردپرس را ( مثلا ۲۰۱۱ ) جایگزین پوسته‌ی سایت‌تان کنید
اضافه کردن کد جدید به فایل های قالب مثل فایل function
بعضی وقت ها با اضافه کردن کد جدید به فایل هایی چون functions.php که بیشتر امکانات جدید از طریق افزودن کد به این فایل هست و به دلیل عدم اشنایی کد مورد نظر در مکان مناسبی قرار نمی گیره و به همید دلیل ممکنه سایت بالا نیاد و سفید دیده بشه. در این صورت هم باید برید داخل هاست و کد اضافه شده را بردارید.

define 'WP_DEBUG', true
ظاهر شدن [[صفحه سفید]] در وردپرس ممکن است به علت های زیادی اتفاق بیفتد. برای مشخص شدن علت اصلی, فایل wp-config.php را باز کنید ودستور زیر را به آن اضافه کنید:
define('WP_DEBUG', true);

شما با اضافه کردن این کد قابلی عیب‌یابی وردپرس را فعال می‌کنید و بدینوسیله مشکل اصلی نمایش داده می شود.

جایگزین کردن قالب با قالب پیش فرض
در صورتیکه غیرفعال کردن پلاگین‌ها هم مشکل رو حل نکرد ، باید قالب فعلیتون رو با قالب پیش فرض وردپرس (برای مثال twentyeleven)جایگزین کنید. بهترین کار اینه که قالبتون رو پاک کنید، با اینکار وردپرس به طور اتوماتیک به قالب پیش فرض سوئیچ میکند. سپس باید به PhpMyAdmin برید و جدول‌های wp-options را آپدیت کنید. جدولها با نامهای زیر باید آپدیت شوند:
Template و stylesheet و current_theme که باید مقدار اون رو به قالبی که انتخاب کردید تغییر بدید. مثلا twentyeleven.
اگراین موضوع مشکل رو حل کرد ، باید فایل functions.php  قالبتون رو بررسی کنید و اگر تعداد زیادی فاصله (space) در پایین فایل وجود داره ، اونها رو حذف کنید. ممکن است مشکل از فایلfunction ی  باشه که کدنویسی ضعیفی داره  و شما در قالب خودتون استفاده می‌کنید.
راههای دیگر

اگر هیچکدام از روش‌های بالا جواب نداد، باید وردپرس رو مجددا نصب کنید. اگرچه بعیده ، اما امکانش وجود داره که فایل هسته خراب شده باشه.
همچنین می‌توانید از تابع debug وردپرس استفاده کنید تا ببینید که چه خطاهایی ایجاد شده‌اند.
خطوط زیر رو به فایل wp-config.php اضافه کنید:

    error_reporting(E_ALL); ini_set(‘display_errors’, 1);
    define( ‘WP_DEBUG’, true);

حالا که این خطوط رو به فایل اضافه کردید، خطاها و هشدارها و نکات رو بهتون نشون میده که میتونه در پیدا کردن علت اصلی این مشکل بهتون کمک کنه.
گاهی اوقات مشکل از پلاگین‌های Cache باشه که میتونید به راحتی با پاک کردن cache مشکل رو حل کنید.
اگر صفحه سفید رنگ وردپرس ، فقط در یکی از صفحات طولاتی سایتتون ظاهر شده هم باید cache رو پاک کنید. یکی از راههای دیگه‌ای که  ممکنه بهتون جواب بده افزایش recursion-limit  و backtrack-limit هست. برای اینکار کدهای زیر رو در فایل wp-config.php خودتون کپی کنید.


آیا این مقاله به شما کمک کرد؟

<< بازگشت